novapex

 

Tehnovest pune la dispoziție o gamă variată de piese industriale, consumabile industriale, pneumatice și hidraulice

””
vizualizari

Dacă mai toate serviciile sunt online, mai ușor de accesat, nici domeniul ce ține de comercializarea pieselor industriale, a consumabilelor industriale, pneumatice și hidraulice nu face excepție. În acest domeniu un nume de reper este Tehnovest. Vorbim despre unul dintre cei mai mari jucători pe această piață, care livrează rapid, chiar și în străinătate și dispune de un portofoliu vast, cu peste 12,000 de produse.

Poate că pare copleșitor să cauți un singur accesoriu pentru gama de cilindrii pneumatici. Robineți cu bile, cilindru, amortizoare de zgomot sau electrovalve, toate astfel de produse pot fi comandate mai ușor de la Tehnovest. Acest distribuitor și furnizor de produse de genul pune la dispoziție și varianta online, în unele cazuri comenzile sunt pe bază de catalog.

Articulații sferice - ușor de găsit la tehnovest.ro

În gama de la Tehnovest regăsim inclusiv articulatie sferica. Pentru necunoscători, acestea sunt articulații cu autoaliniere, pentru sarcini mari. Au inele interioare și exterioare și sunt realizate din oțel, cu rulment șlefuit, rezistent la coroziune, la uzură și la substanțe chimice.

Tipologia acestor articulații sferice este diferită. Veți găsi la tehnovest.ro o listă a produselor disponibile, inclusiv cu cod și preț aferent, pentru comandă imediată. Sunt produse certificate, ce respectă standardele ISO. Astfel de produse sunt folosite pentru a prelua mișcarea de aliniere între arbori și carcase, când sunt viteze reduse și aici vorbim în mod special de industria auto.

Numite de asemenea piese auto practic, articulațiile acestea sunt finisate astfel încât să aibă suprafața de alunecare sferică. Sunt special create pentru mișcări de înclinare, de pivotare și circulare. Sunt ideale pentru sarcini de impact sau alternative, având mare rezistență la uzură datorită combinației de carbon și oțel.

În funcție de nevoie, astfel de produse au filet, diametru de tijă cilindrică, lungime și lungimea de filet de dimensiuni diferite. Dar Tehnovest vine cu opțiuni variate, pentru un public pe măsură.

Tehnovest aduce toate avantajele unui eshop bine pus la punct

Dacă veți realiza o comandă aici primiți coletul în scurt timp. Asta pentru că produsele sunt în stoc disponibil imediat și pentru că există și o rețea de distribuție. Există un sistem complex, bine pus la punct, astfel încât clientul să aibă parte de o experiență completă. Confirmare telefonică, asistență pentru orice comandă, consilierea profesională mai ales în cazul în care ar fi nevoie de o înlocuire de piesă cu ceva universal valabil, sunt câteva dintre avantajele de client la Tehnovest. Din catalogul disponibil pot fi comandate cuple și fitinguri, furtune, regulatoare și distribuitoare printre altele. Iar totul este online. O comandă plasată în timp util într-o zi are toate șansele de a ajunge la destinatar în aceeași zi.

Industria la ora actuală sau domeniile în care sunt folosite echipamente industriale hidraulice sau pneumatice are o dinamică aparte. De aceea, contează ca furnizorii de soluții să fie prompți. Descoperiți universul de piese și accesorii de la Tehnovest.

Contact:

  • office@tehnovest.ro
  • 0736 335 387
  • 0738 422 245
  • 0727 724 831
  • 0356 100 440
Cere oferta pentru acest produs!

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019