CESAROM extinde gama de gresie porțelanată rectificată

113 vizualizari
CESAROM extinde gama de gresie porțelanată rectificată
Distribuie pe

Lasselsberger Ceramics România, deținătorul brandului CESAROM și unicul producător local de plăci ceramice, răspunzând nevoii clienților de gresie tip parchet, își extinde gama de gresie porțelanată rectificată. 

Această nouă serie de produse vine la scurt timp după ce, în urma unei investiții de aproximativ 1 milion de euro, CESAROM a pus în funcțiune noua linie destinată rectificării plăcilor ceramice. Prin această investiție, potrivit reprezentanților CESAROM, compania își extinde gama de produse premium, rectificate, care beneficiază de protecția antibacteriană safe+.

Formatul "lamelar" 60x15 cm, rectificat, al noii gresii CESAROM, face parte din așa numita categorie gresie tip parchet, o opțiune excelentă pentru orice tip de spațiu, mai ales pentru cel open-space. Muchiile rectificate permit montajul cu rost de minim 1,5 mm, spun experții CESAROM. Astfel, spațiile placate cu gresia tip parchet, conferă amplitudine, au aspect compact și denotă eleganță.

Noua gama de gresie CESAROM, tip parchet, porțelanată, rectificată, safe+, oferă numeroase avantaje. Aceasta reprezintă o alternativă mai durabilă, igienică, ușor de întreținut și cu costuri de curățare mult mai reduse. Totodată, asigură un aer proaspăt, fără mirosuri neplăcute și un mediu mai puțin poluat, prin reducerea consumului de agenți chimici agresivi de curățare. În plus, plăcile rectificate ușurează, în general, procesul de achiziție, iar clientul trebuie să fie atent doar la codul de nuanță și lotul de producție, inscripționate pe ambalaj.
Un alt avantaj practic pe care îl oferă gresia porțelanată este conductivitatea termică. Având inerție termică ridicată, gresia porțelantă, tip parchet, de la CESAROM, reprezintă cea mai rentabilă, eficientă și estetică soluție pentru pardoselile încălzite. 
Reprezentanții companiei estimează că gresia rectificată va fi în topul preferințelor românilor și anunță deja că noua gamă va fi mult diversificată în 2024. 

Ce înseamnă plăci ceramice rectificate CESAROM

Potrivit Lasselsberger Ceramics România, plăcile rectificate sunt plăci ceramice cu dimensiuni exacte ale căror canturi sunt perfect drepte. Rectificarea se realizează după scoaterea plăcilor din cuptorul de ardere și constă în șlefuirea canturilor la un unghi de 90 grade.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.911 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.008 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 690 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 13.059 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video