Acum poti vizita EFdeN 4C - Primul Centru de Cercetare a Conditiilor de Confort din Romania

48 vizualizari
 EFdeN 4C - primul Centru de Cercetare a Conditiilor de Confort din Romania
Distribuie pe

Dupa Lansarea Oficiala din toamna anului trecut in cadrul Saptamanii Sustenabiliatii, evenimentul care a reunit specialisti ai mediului privat, public, academic si non-guvernamental in cautare de solutii la probleme de sustenabilitate, eficienta energetica sau voluntariat, EFdeN anunta deschiderea pentru publicul larg a portilor EFdeN 4C - primul Centru de Cercetare a Conditiilor de Confort din Romania, realizat cu ajutorul celor peste 120 de parteneri.

Sambata, 16 ianuarie, intre orele 12:00–16:00, va asteptam la sediul EFdeN 4C de pe Bvd. Pache Protopopescu nr. 66, in incinta Facultatii de Inginerie a Instalatiilor, Bucuresti, pentru a lua parte la Turul Public ce va inaugura programul de vizitare al prototipului EFdeN 4C. Pentru a afla mai multe despre conceptul, evolutia, tehnologiile implementate in proiect dar si strategiile active si pasive, sau despre echipa EFdeN, va rugam sa va inscrieti la turul public de sambata accesand linkul [acceseaza]

Harta. Prototipul il gasiti la adresa Bucuresti, Bvd. Pache Protopopescu, nr.66 (in incinta Facultatii de Inginerie a Instalatiilor). [Google Maps]

Program de Vizitare
Incepand cu luna ianuarie, tururile publice se vor desfasura in fiecare saptamana, in zilele de marti si joi intre orele 18:00–20:00, respectiv sambata intre orele 12:00–16:00. Gazde vor fi membrii voluntari ai echipei EFdeN, pregatiti pentru a veni in intampinarea oricarei intrebari sau curiozitati despre prototip, proiect sau echipa.

Cine suntem si ce facem: Suntem un grup de studenti din cadrul a 5 universitati din Bucuresti, pasionati de arhitectura, inginerie, management si comunicare, am proiectat si construit, transportat 2500 km pana in Franta la competitia Solar Decathlon Europe 2014, Versailles, asamblat in doar 12 zile si reasamblat in Bucuresti o locuinta solara, confortabila si sigura, inteligenta si sustenabila, eficienta energetic, care isi produce singura energia, pe scurt - o locuinta a viitorului.

Descrierea Organizatiei: EFdeN a reprezentat Romania in finala competitiei internationale Solar Decathlon Europe 2014 Franta, alaturi de 19 echipe din 15 tari si 4 continente. Cu 7 obiective indeplinite si multiple premii nationale si internationale, studentii se pregatesc de realizarea a inca 9 alte obiective, inclusiv participarea la urmatoarea editie a competitiei Solar Decathlon.

Contact: Mihai Toader-Pasti
Manager Proiect EFdeN // www.efden.org
mihai.toader@efden.org // +4076 700 7000
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 8.800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 108.776 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.666 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video