KUMA vizeaza majorarea productiei de lavoare innovation

163 vizualizari
Kuma
Distribuie pe

• Cererea pentru lavoarele innovation (crearea bolului fara matrita) va creste treptat de la an la an
• Proiectele rezidentiale, de birouri si mall-urile – cele mai mari investitii in concepte personalizate

Kuma Romania, unul dintre principalii producatori locali de lavoare, blaturi si mobilier pentru bai si bucatarii sub brandurile Kuma si Nordline, vizeaza cresterea productiei de lavoare innovation (crearea bolului fara matrita) in fabrica de la Banesti, Prahova.

“Pana in 2012 toate lavoarele create pe cerintele clientilor – gama Kuma Special – tineau cont de unul dintre cele peste 75 de modele de bol puse la dispozitie in nomenclatorul Kuma, insa, odata cu folosirea materialului Rector si cu evolutia in design, compania noastra a inceput sa livreze lavoare cu design de bol/cuva la cerere sub denumirea de innovation”, a declarat Camelia Olesen, Director Executiv al Kuma Romania.

Potrivit afirmatiilor sale, in acest moment productia Kuma in fabrica de la Banesti, Prahova, se ridica la aproximativ 50.000 de concepte anual, dintre acestea 40.0000 fiind lavoare pe comanda (atat Kuma Special cat si Kuma Innovation).

„In prezent, aproximativ 80% din productia Kuma este reprezentata de lavoarele personalizate, iar in cel mult 5 ani, procentul de lavoare innovation va creste la cel putin 10% din volumul de produse create la cerere”, a mai spus Camelia Olesen.

Spre deosebire de lavoarele concepute pe baza matritelor Kuma, in cazul lavoarelor innovation realizate din materialul Rector nu doar dimensiunile blatului, ci si designul in zona de cuva pot fi personalizate in functie de dorintele clientului.

„Concepte foarte interesant pe care Kuma le-a livrat spre pietele europene sunt si lavoarele de tip «jgheab», care dispun de o cuva lunga si de o zona de scurgere mascata de o placa detasabila din acelasi material sau, pentru piata din Romania, un lavoar special creat pentru a deservi doua bai adiacente in acelasi timp”, a mai adaugat reprezentanta companiei.

                                                                                             *Kuma Innovation

„Prima oara am livrat un concept 100% innovation in 2012, pentru dealerul nostru olandez, ulterior realizand comenzi punctuale si pentru constructorul francez Bouygues, cat si pentru piata interna. Desi suntem inca la inceput de drum pe segmentul produselor de acest tip, fara matrita, ne dorim ca in cel mai scurt timp sa facem cunoscut acest concept atat in Romania, cat si peste hotare”, a subliniat reprezentanta companiei.

Potrivit acesteia, ideea de a crea produsele la cerere a venit impreuna cu folosirea noului material Rector – solid surface, singurul care se preteaza la crearea unor lavoare unicat, acesta fiind, de asemenea, ideal si pentru crearea blaturilor de bucatarie sau a altor suprafete care necesita proprietati superioare, intrucat aduce libertate in design si ofera multiple posibilitati de modelare.

“Unul dintre avantajele majore ale materialului Rector consta in posibilitatea de a crea concepte unitare, care incorporeaza atat functiunea bolului, cat si pe cea a mobilierului”, a mai afirmat Camelia Olesen.

                                                             *Kuma Innovation – concept personalizat

In ceea ce priveste preferintele romanilor pentru lavoarele din Rector, peste 90% dintre acestia aleg culoarea alba, restul optand pentru nuante deschise de crem, beige sau orange, in timp ce tarile nordice merg mai mult pe culori inchise, chiar negru.

Pe langa lavoare personalizate, Kuma Romania livreaza si placi de dus speciale, cu dimensiuni si forme deosebite. De asemenea, placarile de perete din Rector, care vin in completarea placii de dus la nivel cu pardoseala, reprezinta un alt produs complet, cu un design unitar.

Cand vine vorba de clientii care investesc cel mai mult in conceptele personalizate, potrivit Cameliei Olesen, proiectele de tip rezidential, de birouri si mall-urile sunt cele care opteaza cel mai des pentru astfel de produse.

Mai multe detalii puteti gasi pe www.kumaromania.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video