Alege puterea generatorului de curent în funcție de nevoile tale!

21 vizualizari
generatoare de curent
Distribuie pe

Generatoarele electrice  pot fi salvarea noastră atunci când ne confruntăm cu o pană de curent sau cu un șantier în lucru, la care avem nevoie de o sursă de energie pentru utilizarea diferitelor scule și dispozitive de lucru. De aceea, este foarte important să cunoaștem câteva caracteristici ale acestora și să le alegem raportat la necesitățile pe care le avem. Și bineînțeles că totul se rezumă la puterea generatorului, pe de o parte și la numărul de consumatori, pe de altă parte.

Astfel, în funcție de numărul de elemente care vor fi alimentate la generator, vă va fi foarte ușor să faceți cea mai bună alegere. De luat în considerare faptul că un generator prea puternic, folosit doar pentru iluminare, va fi o investiție nejustificată, în timp ce un dispozitiv cu putere prea mica, folosit în scopuri industriale, se poate să nu se ridice la nivelul așteptărilor dumneavostră și să fie de asemenea, o investiție proastă. De aceea, recomandarea noastră este să alegeți întotdeauna un produs care asigură puțin peste necesarul de energie pe care îl aveți. Ca idee, un generator de puterea mică este cuprins între 500-2200 W, unul de puterie medie, între 2200 W și 5500 W, iar unul de putere mare va avea peste 10.000 W.

Trecem în revistă, în continuare, câteva modele de generatoare de curent electric adaptate pentru fiecare tip de utilizare, cu recomandarea de a discuta, înainte de a face o achiziție, și cu un consultant al unui magazin specializat, ce oferă o varietate mai mare de produse și vă poate face o recomandare adaptată nevoilor dumneavoastră specifice.

Așadar, să începem cu cele mai puțin puternice, generatoarele folosite în gospodărie, continuând apoi cu cele care se pot folosi pentru sarcini mai mari sau chiar pe șantiere, generatoarele industriale.

Generator monofazat AGT 2501 HSB SE, 2200W

agt 2501 hsb se generator monofazat 22 kva 22778 1 1567526615
 

AGT 2501 HSB SE  face parte din clasa generatoarelor de curent de putere mică, cu 2200W, pe benzină, cu motor HONDA GX 160 în 4 timpi, foarte simplu de utilizat și cu costuri mici de exploatare. Sistemul de pornire este la sfoară, iar generatorul electric este pretabil atât pentru uzul casnic, cât și pe șantiere pentru alimentarea sculelor electrice de mână, cu consum redus, de tipul bormașinilor, frezelor sau polizoarelor. În schimb, acesta nu este recomandat pentru aparatele de sudură. Așadar, dacă aveți o casă de vacanță, vi s-a luat curentul în locuință în urma unei intemperii sau aveți un șantier în lucru ce necesită o sursă de curent pentru scule electrice de mână, generatorul monofazat AGT 2501 HSB SE este alegerea ideală, optimă pentru toate aceste tipuri de consum.

Generator monofazat AGT 4501 HSB TTL, 4200W

agt 4501 hsb ttl generator monofazat 25 l 28948

Cu o putere nominală de 4200W, alimentare pe benzină și demarator mecanic, generator electric monofazat AGT 4501 HSB TTL este dotat de asemenea cu motor în 4 timpi HONDA, dar de data aceasta GX 270, fiind recomandat pentru o utilizare mai intensivă. Are o autonomie de lucru de până la 13 ore, la o încărcare de 75% și este recomandat pentru a alimenta o gamă largă de consumatori, de la scule electrice, betoniere și pompe, până la echipamente sensibile la fluctuații de tensiune și echipamente electronice. Conceput din materiale de cea mai bună calitate, cum ar fi alternatorul profesional cu AVR, generatorul de curent asigură o calitate foarte bună a tensiunii electrice debitate.

Generator trifazat pentru sudare WAGT 220 DC HSB, 6500W

wagt 220 dc hsb generator trifazat pentru sudare 65 kva 13402 1 1567521960

Trecând mai departe, către gama generatoarelor de curent utilizate preponderent în scop industrial, vă prezentăm generatorul trifazat WAGT 220 DC HSB, de 6500W, destinat lucrărilor de sudare. Așa cum era de așteptat, produsul are un motor în 4 timpi ceva mai puternic, Honda GX 390, cu pornire la sfoară și alimentare pe benzină. Permite sudarea la o tensiune de 21,5 - 28,8 V, curentul maxim de sudură fiind de 200 A, la 35% timp de utilizare.

Generator monofazat AGT 10001 DSEA + ATS 22S, 8500W face parte din categoria generatoarelor diesel monofazate, industriale, de tip standby cu pornire automată. Aceste caracteristici le fac ideale pentru prevenirea penelor de curent prelungite, dar și una dintre cele mai bune soluții pentru zonele în care nu există rețea electrică și este nevoie de o sursă de curent constantă și puternică.
agt 10001 dsea ats 22s generator monofazat 85 kva automatizare 23463 1 1567527177

Așadar, daca v-am lămurit în legătură cu alegerea pe care trebuie să o faceți în raport cu nevoile dumneavoastră, nu vă mai rămâne decât să accesați magazinul online de scule eletrice de mână și accesorii TehnicBazar.ro și să comandați produsul dorit. În orice moment, puteți solicita mai multe informații utilizând numărul de telefon 0756046066.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video