Caring for water. With Passion - Noua campanie Wilo dedicată soluțiilor de apă rece potrivite proiectelor tale

48 vizualizari
pompe de apa
Distribuie pe

Wilo aduce apa acolo unde este nevoie de ea, folosind cele mai inovatoare tehnologii, de mai bine de 150 de ani. Acordând o atenție deosebită sustenabilității și eficienței energetice, Wilo lansează o nouă serie de pompe de apă inteligente și prietenoase cu mediul, cu scopul de a economisi energie. Prin noua campanie dedicată pompelor de apă rece, Caring for water. With Passion., Wilo România vine în întâmpinarea clienților săi cu cele mai bune pompe de alimentare cu apă, drenaj și apă uzată, la prețuri avantajoase. Wilo își păstrează angajamentul de a oferi soluții durabile, care să fie potrivite tuturor proiectelor, să îmbunătățească viețile oamenilor și să contribuie activ la protejarea celei mai prețioase resurse: apa.

Unitate în sustenabilitate

“Wilo este mereu cu un pas înainte pentru a răspunde activ la cele mai mari provocări ale lumii de astăzi și a veni cu soluții sustenabile pentru lumea de mâine.” – Mariana Corlaci, Marketing Manager, Wilo România.

Grupul Wilo își dedică o mare parte din resurse pentru a răspunde provocărilor actuale referitoare la protecția mediului și sustenabilitate. Astfel, a definit cinci megatrenduri, globalizarea 2.0, urbanizarea, deficitul de apă, de energie și schimbările climatice, pe baza cărora sunt dezvoltate soluțiile viitorului. 

“Cea mai mare provocare este legată de criza energetică. Creșterea cererii de energie pe de o parte și rata limitată de producție de combustibil pe de altă parte au creat o penurie globală de energie. La Wilo, transformăm această mare provocare într-o oportunitate de schimbare în bine. Ne concentrăm pe dezvoltarea de produse eficiente din punct de vedere energetic, rețele inteligente și energii regenerabile în abordarea deficitului energetic. Acest obiectiv include și dezvoltarea de noi soluții tehnologice, cum ar fi hidrogenul verde”, detaliază Mihai Cojocaru, Manager de Producție – Wilo România.

De asemenea, infrastructura apei joacă un rol cheie în toate domeniile, iar Wilo este cunoscut ca un pionier în domeniul tehnologiei pompelor de înaltă eficiență într-o gamă largă de domenii de utilizare.

“Pasiunea membrilor echipei Wilo constă în dezvoltarea produselor inovatoare și a soluțiilor integrate pentru tot circuitul apei - de la extracția acesteia la distribuția în clădiri, de la irigarea hectarelor de teren până la tratarea apei uzate. Spiritul neobosit de pionier este cel care ne determină să fim mai buni decât în ziua precedentă și să răspundem în mod curajos tuturor provocărilor impuse de vremurile prezente.” – Mariana Corlaci, Marketing Manager, Wilo România.

Portofoliu modern, sustenabil, orientat spre viitor

pompe Wilo

Produsele Wilo respectă toate standardele europene, locale, dar și ale Grupului Wilo, fiind conforme atât cu Directiva de Mașini 2006/ 42EC, Directiva pentru Compatibilitate Electromagnetică 2014/ 30/ EU, cât și cu alte standarde armonizate.

O abordare holistică pentru a contracara provocările ridicate de megatrendurile identificate necesită un portofoliu modern, sustenabil și orientat spre viitor. Grupul Wilo o demonstrează continuu, prin concentrarea eforturilor asupra găsirii de soluții noi, calitative și înalt tehnologizate, cum este exemplul Wilo - PB BOOST FIRST, o pompă centrifugă pentru alimentarea automată cu apă și creșterea presiunii, inclusă în promoția pompelor pentru apă rece 2023, prin extinderea pachetelor de servicii și prin digitalizare.

În plus, „sistemele inteligente de infrastructură a apei nu sunt utile doar cu scopul reducerii costurilor de întreținere, ci prezintă avantaje considerabile și în asigurarea eficienței energetice și a fiabilității operaționale. Datorită celei mai recente tehnologii a motoarelor și a posibilităților excelente de reglaj, produsele noastre permit economii de energie electrică de până la 80% (în funcție de utilizare) în comparație cu pompele învechite, fără reglaj.”, adaugă Bogdan Grosu – Service Manager, Wilo România.

2023 este un an deosebit pentru Wilo România. De 25 de ani, Wilo este un furnizor excelent de soluții pentru proiecte inteligente și eficiente în protejarea resurselor de apă, în țara noastră. Aniversarea de 25 de ani constituie un punct de referință important și contribuie la planul de acțiune al Wilo de a-și consolida poziția de lider în tehnologie care pune accentul pe sustenabilitate, inovație și eficiență.

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video