Cele mai rezistente etichete de exterior

415 vizualizari
etichete Brady
Distribuie pe


Brady a dezvoltat o eticheta de cea mai inalta calitate, rezistenta la radiatii UV, lichide si abraziune timp de peste 10 ani. Cea mai rezistenta eticheta de pe piata actuala asigura identificarea clara a echipamentelor, vehiculelor, componentelor si unitatilor timp de peste un deceniu.

Fara folii supralaminate
Numeroase etichete de exterior se decoloreaza, se micsoreaza, crapa sau cad dupa cativa ani, devenind ilizibile si inutile. Noua eticheta de exterior ultradurabila, fara halogen de la Brady ramane fixata si lizibila timp de peste 10 ani, chiar si in conditii dificile. Eticheta ofera o rezistenta exceptionala la intemperii si nu necesita folii supralaminate pentru protejarea continutului.

Identificarea clara si durabila faciliteaza utilizarea echipamentelor, componentelor, vehiculelor, instrumentelor si unitatilor, fara inlocuiri frecvente.

Aplicatii de exterior
Imprimate cu negru pe alb, cele mai rezistente etichete de exterior sunt ideale pentru codurile de bare si identificarea panourilor solare, vehiculelor, echipamentelor, unitatilor, cablurilor. Acestea permit identificarea indicatoarelor, distribuitoarelor automate, unitatilor de A/C, usilor si scarilor exterioare. 

In domeniile cu activitati/produse de exterior, precum datele/telecomunicatiile, constructiile si instalatiile electrice, aceste etichete de exterior asigura identificarea clara si informatii imediat accesibile.

Usor de creat si de aplicat
Cea mai rezistenta eticheta de exterior poate fi imprimata la fata locului, cu o imprimanta Brady de calitate, mobila sau de atelier, cu transfer termic. Un software pentru etichete poate oferi o serie de optiuni de serializare/creare a codurilor de bare pentru imprimarea la fata locului. Aceasta eticheta autoadeziva fara folii supralaminate este usor de imprimat si aplicat. Cea mai rezistenta eticheta de exterior a fost inclusa in seria Brady WorkHorse™ Series cu numele B-8591.

Trimiteti un e-mail la adresa emea_request@bradycorp.com pentru a obtine rezultatele testelor sau un esantion pe care il puteti testa chiar dvs.

Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 8.800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 108.776 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.666 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video