Creste participarea companiilor din strainatate la ExpoEnergiE 2015

51 vizualizari
ExpoEnergiE2015
Distribuie pe

EXPO ENERGIE 2015, motorul unei lumi in continua schimbare

In contextul actual al evolutiei extrem de rapide pe care o experimentam pe toate planurile, identificarea celor mai bune resurse de energie este o preocupare permanenta, la nivel national si international. 
Pentru ca isi doreste sa vina mereu in sprijinul mediului de afaceri romanesc, si in acest an, ROMEXPO organizeaza o noua editie a ExpoEnergiE, targul international de energie regenerabila, energie conventionala, echipamente si tehnologii pentru industria de petrol si gaze natural.

A cincea editie a ExpoEnergiE se va desfasura in Pavilionul C1 din cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO in perioada 14 - 17 octombrie 2015, in acelasi timp cu TIB - Targul Tehnic International Bucuresti, INVENTIKA - Salonul de inventii si inovatii – si FABRICAT IN ROMANIA, expozitie ambasador de tara pentru Romania si Republica Moldova.

ExpoEnergiE reprezinta un eveniment adresat pietei energiei si industriei de petrol si gaze, constituindu-se intr-o platforma de interactiune pentru specialistii din domeniu si avand ca scop principal promovarea potentialului local in vederea atragerii de investitori.
Evenimentul reuneste cei mai importanti jucatori de pe piata, care expun produse si tehnologii de ultima ora, oferind astfel vizitatorilor posibilitatea de a lua pulsul pietei, de a achizitiona produse si servicii sau de a negocia direct cu furnizorii. ExpoEnergiE se adreseaza producatorilor si distribuitorilor de energie conventionala, energie regenerabila, tehnologii si echipamente pentru industria de petrol si gaze naturale.


Potrivit datelor facute publice de Institutul National de Statistica, productia de energie hidroelectrica, eoliana, solara, energie nuclearo-electrica a crescut in 2014 fata de 2013 cu 9,6%. Productia din centralele electrice eoliene in anul 2014 a fost de 4723,6 milioane KWh, in crestere cu 34,4 milioane KWh, iar energia solara produsa in instalatii fotovoltaice a fost de 1295,3 milioane KWh, in crestere cu 874,9 milioane KWh fata de anul 2013. De asemenea, in anul 2014, resursele de energie primara au crescut cu 2,4%, respectiv cu 744,0 mii tep fata de anul 2013.

Targul international de energie regenerabila, energie conventionala, echipamente si tehnologii pentru industria de petrol si gaze naturale – ExpoEnergiE reprezinta locul ideal in care cererea se intalneste cu oferta, in care producatorii, distribuitorii si vizitatorii specialisti se intalnesc fata in fata pentru semnarea de contracte, studierea concurentei, deschiderea de noi piete si participarea la evenimente. 

In cadrul editiei din 2014 a ExpoEnergiE au expus 31 de companii din Romania si Cehia, pe o suprafata expozitionala de 2.000 mp. Targul a avut loc in aceeasi perioada cu TIB – Targul Tehnic International Bucuresti si INVENTIKA – Salonul de inventii si inovatii, cele trei evenimente expozitionale reunind la Romexpo pe o suprafata de 14.000 de metri patrati peste 400 de companii expozante din 15 tari si 7.972 vizitatori. Pe durata celor patru zile, pe langa vizionarea produselor si echipamentelor expuse, specialistii in domeniu au putut participa la conferintele, seminariile si workshop-urile pregatite de Romexpo si partenerii sai.

„La aceasta data, situatia se contureaza promitator pentru editia din aceasta toamna a ExpoEnergiE, nivelul participarii fiind superior celui din 2014. In plus, targul beneficiaza de sprijinul unui nume important pe piata de petrol din Romania. Pana la finalul perioadei de inscrieri speram intr-o crestere de cel putin 5% a numarului de expozanti. De asemenea, la aceasta editie s-a intensificat participarea companiilor din strainatate, fiind inscrise deja firme din Austria, Bulgaria, Canada, Japonia, Polonia si Slovacia”, a declarat Mihai Costris, Director General Romexpo S.A.

Asadar, ExpoEnergiE 2015 se preconizeaza a fi un eveniment in care dialogul comercial si proiectele inovative vor gasi un numitor comun, o platforma de interactiune pentru specialistii din domeniu. Continuand in directia stabilita de editiile precedente, in cadrul ExpoEnergiE 2015 vor fi organizate evenimente conexe, conferinte, workshop-uri si dezbateri care vor aborda subiecte de actualitate din domeniul energiei neconventionale si regenerabile, a petrolului si gazelor naturale. 

Targul international de energie regenerabila, energie conventionala, echipamente si tehnologii pentru industria de petrol si gaze naturale –ExpoEnergiE este organizat de Romexpo S.A. intre 14-17 octombrie 2015, in Pavilionul C1. Partenerul strategic al ExpoEnergiE este Camera de Comert si Industrie Prahova.

Program de vizitare: 
14-16 octombrie 2015, intre orele 10:00-18:00
17 octombrie 2015, intre orele 10.00-16.00

http://www.eee-expo.ro/

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.600 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 10.800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 19.925 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video