Vă invităm în comunitatea #BifeSim2024

45 vizualizari
1
Distribuie pe

Suntem încântați să vă invităm ca expozanți la #BifeSim2024 - un eveniment special de networking dedicat celebrării performanței din industria mobilei.
Anul acesta, ne propunem, alături de partenerul nostru de încredere Asociația Producătorilor de Mobilă din România, să oferim un cadru propice pentru schimbul de idei și experiențe între profesioniști.

Prin prezentarea gamei diversificate de produse, într-un spatiu dedicat mediului de business, expozanții BIFE-SIM contribuie la consolidarea și dezvoltarea continuă a reputației industriei românești de mobilă.

BIFE-SIM este singurul eveniment care reunește, la București, producători de mobilă și furnizori de echipamente, accesorii și obiecte de decor, arhitecți și designeri, retaileri sau reprezentanți ai HoReCa, ori cumpărtori finali. Aceștia vin la ROMEXPO pentru a împărtăși viziuni și pentru a discuta tendințele și provocările actuale din domeniu.

Mai mult decât atât, BIFE-SIM oferã o imagine de ansamblu a celor mai recente tendințe, inovații și tehnologii din sectorul mobilei, aträgând atât participanți interni, cât si internaționali.

Vă invităm în comunitatea #BifeSim2024, unde aveți ocazia să vă conectați cu colegii din industrie, să descoperiți proiecte inovatoare și să vă inspirați reciproc în căutarea excelenței din acest sector.

 
Nu ezitați să ne contactați pentru informații suplimentare despre noul concept al evenimentului: romexpo@romexpo.ro sau apmr@industriamobilei.ro.
BIFE-SIM este organizat de ROMEXPO, în parteneriat strategic cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România și cu Camera de Comerț și Industrie a României. Evenimentul se desfășoară în pavilionul B2 al Centrului Expozițional.
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Video