Consultech Industrial Supplies susține educația tehnică de excelență în România

48 vizualizari
Consultech Industrial Supplies
Distribuie pe

Consultech Industrial Supplies susține învățământul superior tehnic din România, contribuind la formarea specialiștilor din domeniul instalațiilor industriale în centre universitare de elită, capabile să dezvolte și să inoveze, pentru a ridica permanent calitatea și relevanța actului educațional. În cadrul unui parteneriat strategic cu Universitatea Gheorghe Asachi din Iași, compania dotează laboratorul Facultății de Instalații cu echipamente tehnice performante, în măsură să completeze formarea teoretică a studenților cu abilități practice, potrivit standardelor academice internaționale.

Potrivit Agerpres, pentru a-i stimula pe tinerii cercetători, Consultech Industrial Supplies va sponsoriza concursul tehnic din cadrul Facultății, urmând să acorde premii speciale pentru conținut științific celor care propun soluții inovatoare în ingineria instalațiilor, de la sisteme si tehnologii ce valorifică surse regenerabile de energie, la noi materiale și tehnologii folosite în domeniul instalațiilor pentru construcții. Studenții interesați pot afla mai multe despre metodologia de înscriere de la link.

“Cel mai bun mod de a prezice viitorul este să-l inventezi, spunea cineva, iar investițiile în educarea următoarei generații de inventatori reprezintă, probabil, cea mai scurtă și mai rațională cale spre acest obiectiv. Companiile au nevoie de colegii și de universități pentru a-și asigura un flux constant de absolvenți competenți, prin urmare, este o datorie a mediului economic să susțină excelența în învățământul tehnic. Ne onorează parteneriatul cu Universitatea Gheorghe Asachi, o instituție cu relevanță la nivel național și internațional, tradițional garant și promotor al celor mai înalte standarde în educație. Este un pol regional care asigură fundația pe care se poate ridica o comunitate în care tinerii să-și poată găsi menirea”, spune Cristian Papaianopol, director general al companiei Consultech Industrial Supplies, pe care o dezvoltă pe nişa echipamentelor industriale începând din anul 2014. 

Cu o îndelungată experiență în domeniul instalațiilor industriale, Consultech Industrial Supplies înțelege necesitatea susținerii învățământului teoretic pentru formarea viitorilor specialiști, atât de necesari în plan local și național. Păstrând o viziune clară asupra evoluției în creștere a producției industriale în România, Consultech a lansat un program multi-anual de susținere a centrelor universitare regionale printr-o infuzie de material tehnic cu scop didactic, care să faciliteze completarea cu o dimensiune practică a componentei teoretice a specializării în domeniu. Promovând valoarea, competența și egalitatea de șanse, Universitatea Gheorghe Asachi din Iași are o contribție semnificativă în dezvoltarea economică regională și un rol hotărâtor pentru soarta acestei industrii la nivel național.

„Reafirmăm angajamentul nostru în procesele de învățământ superior, știind că prin parteneriate solide, dedicare si viziuni curajoase, vom putea contribui la construirea unei societăți inteligente. Interesul tot mai ridicat al elevilor și studenților pentru universități din străinătate demonstrează nevoia de cunoaștere a tehnologiilor moderne și evoluția către învățare prin aplicarea cunoștințelor”, spune Cristian Papaianopol.

Cu o foarte bună cunoaștere a piețelor vest-europene, dobândite în poziția de Export Manager pentru EWK Europe, Cristian Papaianopol, CEO al Consultech, este în mod particular interesat de componenta practică din procesul de învățământ, în special în cadrul universităților tehnice. Prin compania pe care o conduce, a decis dotarea laboratorului Universității Gheorghe Asachi din Iași cu un turn de răcire marca EWK – lideri pe piețele de profil -, și cu un schimbător de căldură în plăci, echipamente ce pot forma o instalație reală optimă pentru experimentare și, totodată, un excelent punct de pornire pentru inovare. Interesul pentru domeniul industrial, în special în sfera soluțiilor de transfer de căldură, de separare mecanică și de tratare a apei de proces, au făcut ca acțiunea să nu fie singulară, ci parte dintr-o contribuție anuală, având ca beneficiari centre universitare din mai multe orașe din țară, cum ar fi Brașov, Timișoara și Iași.  

Consultech Industrial Supplies oferă instalații industriale vitale pentru diverse domenii, de la industria de petrol și gaze sau industria chimică, la sectorul public sau zona soluțiilor de răcire pentru clădiri comerciale și industriale. Oferim soluții industriale custom, adaptate specificului nevoilor fiecărui proiect Compania acoperă nu doar livrarea utilajelor, ci şi integrarea acestora în fluxul tehnologic existent, serviciile de asistenţă tehnică specializată, punerea în funcţiune, serviciile de mentenanţă preventivă şi corectivă. Cu accent pe aplicații industriale, Consultech Industrial Supplies comercializează o gamă largă de echipamente, oferindu-le clienților înalte standarde de calitate, cu cel mai bun randament și un consum redus de energie. Mai multe detalii aflați de la: consultech.ro

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.887 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 5.110 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.210 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video