republic

 

Cum inveti noi trucuri o pompa veche

KSB Guard, sistem de monitorizare a pompelor
vizualizari

Utilizând senzori de temperatură și vibrație, producătorul KSB monitorizează starea actuală a pompelor vechi și noi și face datele disponibile pe cloud. De asemenea, este instalat un sistem de avertizare a operatorului.

KSB, cu sediul în Frankenthal, Rheinland-Pfalz, Germania, unul dintre liderii în furnizarea de pompe, fitinguri și servicii, a prezentat un nou sistem de monitorizare a pompelor – KSB Guard. O dată pe oră, senzorii de vibrații și temperatură înregistrează datele actuale ale mașinii și le trimit la un gateway, unde datele sunt apoi criptate și transferate către cloud-ul KSB. Utilizând o aplicație smartphone sau un computer, operatorul poate accesa datele status-ului fără să fie la fața locului. Pentru a maximiza intervalul de timp, minimizând numărul de porți gateway necesare, KSB Guard stabilește o reţea între pompele conectate.
Sistemul poate fi, de asemenea, montat la pompele mai vechi, deoarece senzorii sunt atașați la mașinile care funcționează cu magnet sau adeziv, ceea ce face să nu fie necesar să se deschidă pompa. O baterie inclusă furnizează energia.

Dacă viteza sau temperatura medie a vibrațiilor depășește limita definită, KSB Guard notifică operatorul pompei prin e-mail sau prin notificare tip push. KSB Guard este proiectat pentru pompele rotative KSB și suportă, de asemenea, sisteme analoage ale altor producători.

https://www.hannovermesse.de

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Karoly Nagy, Director General Promelek XXI

Oțelul, cupru, masele plastice au înregistrat, numai în prima parte a anului 2022, creșteri consecutive de preț, în total de peste 12%.

Karoly Nagy, Director General Promelek XXI

Gabriel Tache

Stocarea energiei și sursele regenerabile la fața locului sunt instrumente cheie ce se pot alege pentru a combate prețurile mai mari la energie pe termen scurt.

Gabriel Tache, General Manager Eaton Electric România

Daniel Barciuc, CEO al Siemens România

Trăim într-o lume în care interacțiunea oamenilor cu tehnologia este din ce în ce mai strânsă. Rolul nostru, ca furnizor de soluții, este de a facilita această interacțiune.

Daniel Barciuc, CEO al Siemens România

Knud Erik Andersen, Chief Executive Officer European Energy

Intrăm acum într-o eră în care electricitatea verde este cheia pentru deblocarea provocărilor legate de emisiile de CO2 din transportul greu, industria chimică și sectoarele de încălzire.

Knud Erik Andersen, Chief Executive Officer European Energy

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare