novapex

 

Mecanex mizeaza pe o crestere cu 40% a cifrei de afaceri in 2018

Mecanex pompe
vizualizari

Mecanex

Mecanex SA, compania romaneasca specializata in productia de pompe industriale, isi propune pentru anul 2018 atingerea unei cifre de afaceri in valoare de 3 milioane euro. In acest mod, firma botosaneana are in vedere mentinerea trendului ascendent in baza realizarii financiare inregistrate in anul 2017, care se incheie cu o cifra de afaceri de 2.2 milioane euro si, implicit, cu o crestere de 37% fata de 2016.

statie_de_pompareNe dorim sa subliniem faptul ca in anul 2016, cifra de afaceri inregistrata a fost de 1.650.000 euro, iar in anul 2017 s-a inregistrat o crestere de 37%, ajungand la 2.200.000 euro. Pentru anul 2018 se estimeaza o crestere a cifrei de afaceri cu 40% fata de anul 2017, atingand pragul de 3.000.000 euro. Cresterea cifrei de afaceri se bazeaza pe semnarea unor contracte cu o serie de clienti importanti, dar este si rezultatul serviciilor ireprosabile pe care compania Mecanex le ofera in permanenta partenerilor sai.

Firma Mecanex a preluat o parte din portofoliul firmei Aversa Bucuresti, in anul 1985 si de-a lungul timpului a asimilat foarte multe produse noi, a investit in procesul tehnologic si a devenit singurul producator roman de pompe industriale.

Mecanex SA a fost privatizata integral in anul 2001, demarand un amplu proces de reorganizare si retehnologizare. De atunci se afla in continua dezvoltare intr-un mediu complex, pe o piata dinamica si competitiva.

In prezent, actionarul majoritar al companiei Mecanex este Ciprian Bidasca, acesta ocupand si functia de manager general al firmei care se afla in zona industriala a orasului Botosani si se intinde pe o suprafata de 45.000 mp.

Mecanex este lider de piata in producerea pompelor industriale, activand de peste 45 de ani cu un portofoliu impresionant pe intreg teritoriul tarii.

Printre cei mai importanti clienti ai societatii Mecanex se regasesc: OMV Petrom, Arcelor Mittal, Agentia Nationala de Imbunatatiri Funciare, Complexul Energetic Oltenia, Hidroelectrica si Compania de Energie Electrica Bucuresti, acestora alaturandu-li-se un numar mare de clienti privati. De asemenea, compania colaboreaza de mai mult de opt ani cu parteneri din: Germania, Austria si Italia.Ciprian_Bidasca

“Pentru 2018, obiectivele Mecanex vizeaza, pe langa mentinerea trendului de crestere si dezvoltarea portofoliului de produse prin omologarea unor pompe noi, dar si achizitonarea unor utilaje care vor facilita cresterea volumului de produse fabricate. O alta zona in care ne propunem dezvoltarea este cea a personalului. Pe parcursul urmatorului an ne dorim sa crestem cu 20% numarul de angajati, in prezent in cadrul companiei noastre lucrand aproximativ 130 de persoane”, a declarat Ciprian Bidasca, directorul general al companiei Mecanex.

Mecanex dispune de tehnologia necesara pentru a produce si executa o gama variata de echipamente şi agregate, turnate şi prelucrate, cu utilizari in diferite domenii, dupa comenzile si proiectele clientilor.

De asemenea, firma botosaneana are o vasta experienta in domeniul irigatiilor, producand pompe cu randament crescut, la nivelul cerintelor pietei.

Pompele Mecanex, fabricate in Romania, se adreseaza unui spectru foarte larg de utilizatori din diferite domenii cum ar fi:

  • Industrial-diverse piese turnate din fonta, otel sau bronz;
  • Agricultura-pompe pentru irigatii, pompe pentru desecari;
  • Energetic-pompe pentru alimentare cu apa, pompe pentru condens;
  • Constructii-pompe pentru vehiculat bitum, pompe pentru ciment;
  • Industria chimica si alimentara-pompe de vid, pompe pentru combustibil;
  • Minerit-pompe pentru evacuarea apei din mina;

“Cautam sa aducem imbunatatiri in mod constant, de la linia de produse, pana la procesul de productie, tocmai pentru ca astfel reusim sa oferim de fiecare data un produs si un serviciu pe masura asteptarilor. Produsele Mecanex se adapteaza in functie de cerintele clientilor, tocmai de aceea, de fiecare data, incercam sa le oferim cele mai bune solutii”, a mai adaugat Ciprian Bidasca, manager general Mecanex SA.

Mecanex ofera solutii optime pentru montaj si punere in functiune, servicii de consultanta si nu in ultimul rand service in 24h, oriunde in Romania. Echipa de profesionisti poate repara la cerere orice tip de pompa, in functie de specificatiile tehnice. Firma Mecanex ofera servicii complete in producerea pompelor, pieselor de schimb pentru pompe, pieselor turnate sau prelucrate, constructii sudate, adaptate la cerintele pietei.

www.mecanex.ro

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

ajutor instalator

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019

 

Licitatii

Licitatii banner Article

 

Valoarea estimata:11000
Data publicarii: 26.10.2020
Valoarea estimata:92436
Data publicarii: 23.10.2020
Valoarea estimata:
Data publicarii: 23.10.2020
Valoarea estimata:3000
Data publicarii: 23.10.2020