Piața de țevi din plastic din China 2022: Cererea va crește cu 8% anual până în 2031

325 vizualizari
țevi din plastic
Distribuie pe

ChinaCererea pentru țevi din plastic a crescut într-un ritm rapid în ultimul deceniu. În următorul deceniu, atât producția, cât și cererea vor continua să crească. Economia chineză menține o creștere de mare viteză care a fost stimulată de creșterile consecutive ale producției industriale, ale importurilor și exporturilor, ale consumului utilizatorilor și ale investițiilor de capital timp de peste două decenii. 

Acest nou studiu analizează tendințele economice ale Chinei, mediul investițional, dezvoltarea industriei, oferta și cererea, capacitatea industriei, structura industriei, canalele de marketing și principalii participanți din industrie. Sunt prezentate date istorice (2011, 2016 și 2021) și previziuni pe termen lung până în 2026 și 2031. Sunt identificaţi principalii producători din China.

Cercetarea primară și secundară este realizată în China pentru a accesa reglementări guvernamentale actualizate, informații de piață și date despre industrie. Datele au fost colectate din publicațiile guvernamentale chineze, ziare și reviste în limba chineză, asociații industriale, birouri industriale ale guvernelor locale, publicații industriale și baze de date interne ale editorului. Sunt realizate interviuri cu experți chinezi din industrie, profesori universitari și producători din China. 
În acest raport sunt aplicate modele economice și metode cantitative pentru a proiecta cererea de pe piață și tendințele din industrie. Se utilizează sistemul metric, iar valorile sunt prezentate fie în yuani (RMB, preț curent) și/sau în dolari americani.

Acest raport de cercetare de piață oferă date și analize de piață greu de găsit în altă parte. În prezent, China are cea mai mare piață din lume. Piețe uriașe cu creștere rapidă pentru importuri și oportunități de afaceri pentru companiile din întreaga lume.

Dacă doriți să vă extindeți afacerile sau să vă vindeți produsele în China, acest raport de cercetare vă oferă informațiile și previziunile privind piaţa chineză, necesare pentru a face acest lucru.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 5.512.008 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 3.750 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.980.429 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 3.020 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video