metalsho 2023

 

Serviciu de canalizare de urgență – de ce se blochează țevile de canalizare și ce soluții există?

Serviciu de canalizare de urgență
vizualizari

Blocarea țevilor este un fenomen destul de comun care apare ca urmare a pătrunderii reziduurilor alimentare, părului sau alte substanțe uleioase în sistemul de canalizare, provocând înfundarea. Cel mai adesea, înfundarea scurgerii are loc în bucătărie, unde resturile de la cină, zațul de cafea sau frunzele de ceai ajung mai des în țevi. Există remedii la domiciliu pentru blocarea scurgerii, dar de multe ori este nevoie de ajutor profesional. Când ar trebui să suni la serviciul de urgență desfundări canalizare?

Utilizarea incorectă provoacă înfundarea canalului de scurgere

Printre cauzele comune de înfundare a conductelor se numără utilizarea remediilor de la domiciliu. Cum e posibil? Marea majoritate a oamenilor care decid să desfunde singuri țevile habar nu au ce produse să folosească. Iar acestea vor face adesea mai mult rău decât bine. Din păcate, multe astfel de soluții sunt dăunătoare canalizării în sine sau unei anumite părți a acesteia. Înainte de a încerca să desfunzi singur țevile, consultă profesioniști sau familiarizează-te cu metodele dovedite de a trata blocajele.

Dacă arunci adesea deșeurile alimentare la canalizare, fii conștient de faptul că sistemul tău sanitar poate deveni în curând ineficient. Utilizarea necorespunzătoare este cea mai ușoară modalitate de a preveni curgerea corectă a apei din chiuvetă în canalul de scurgere. Pentru a preveni intrarea oricăror elemente în conducte, este necesar să folosești o sită de scurgere. Poate fi așezată în ​​chiuvetă, lavoar sau cadă. Scopul său principal este de a opri tot ceea ce nu poate curge în mod natural prin canalizare.

În baie, este deosebit de periculos să arunci deșeuri mai mari în vasul de toaletă. Aruncarea unei cantități mici de hârtie igienică de obicei nu provoacă un blocaj, dar aruncarea șervețelelor umede, a tampoanelor sau a șervețelelor igienice poate bloca curgerea apei. 

Când este necesară curățarea canalizării?

Primele semne de permeabilitate insuficientă a țevilor sunt de obicei subestimate. Curgerea lentă a apei în canalul de scurgere și formarea unui sediment caracteristic ar trebui să fie un motiv suficient pentru a începe curățarea conductei, chiar și cu metodele de acasă. Cum să cureți țevile? Dacă este vorba de un blocaj minor al scurgerii, poți încerca să desfunzi singur conducta. Foarte des, însă, se dovedește că metodele de acasă nu sunt suficiente și este necesar ajutorul profesioniștilor. Lipsa unei reacții imediate poate duce la inundarea întregului apartament cu apă și impurități care s-au acumulat în chiuvetă sau vasul de toaletă. Trebuie să cauți servicii desfundare canalizare atunci când procesul durează prea mult și impuritățile respingătoare încep să iasă din sifon.

Cum are loc desfundarea conductei?

Desfundarea țevilor prin curățarea sub presiune a apelor uzate constă în introducerea unui furtun special, care, la presiunea corespunzătoare, pompează apă în țevi.  Aparatul de presiune eliberează un curent care curge din furtun și elimină impuritățile, rupând blocajele de la sedimente, hârtie, țesături nețesute sau alte deșeuri. Metoda este în primul rând sigură și nu necesită utilizarea niciunui produs chimic. Din acest motiv, sistemul de canalizare rămâne intact. Aceasta este cu siguranță o soluție prietenoasă cu mediul. Dispozitivul este folosit de obicei pentru curățarea rețelelor externe, dar este posibilă curățarea sistemelor interne de canalizare.

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

 Corneliu Bodea, Fondator şi CEO Adrem

Trebuie să fim responsabili și să avem grijă de resursele pe care planeta le oferă, trebuie să avem respect pentru mediu și pentru cei din jurul nostru.

Corneliu Bodea, Fondator şi CEO Adrem

Goţa Vasile

Meseria de pavator este bine plătită și compania noastră își asumă să angajeze și să formeze noi profesioniști.

Vasile Goța, Director Executiv Elis Pavaje

Karoly Nagy, Director General Promelek XXI

Oțelul, cupru, masele plastice au înregistrat, numai în prima parte a anului 2022, creșteri consecutive de preț, în total de peste 12%.

Karoly Nagy, Director General Promelek XXI

Top Categorii

Tehnologii
Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe

 

 

Licitatii

Licitatii banner Article

 

Valoarea estimata:1560
Data publicarii: 9.02.2023
Valoarea estimata:30576
Data publicarii: 9.02.2023