Bogdan Andrei Gavril preia funcția de coordonator pentru Europa de Est al diviziei de training și consultanță la Axis Communications

73 vizualizari
Bogdan Andrei Gavril Axis Communications
Distribuie pe

Lider al pieței globale de supraveghere video, Axis Communications va aniversa 40 de ani de când și-a asumat misiunea de a crea o lume mai sigură, obiectiv care a modelat parcursul companiei suedeze în ultima decadă. Mizând pe un model de afaceri bazat pe parteneriate, Axis Communications a crescut constant în ultimii ani, în paralel cu o piață într-un proces continuu și accelerat de schimbare. Investiția în educație și dezvoltarea relațiilor interumane valoroase rămâne principala strategie de creștere într-o lume care-și redefinește conceptele, pentru a clădi, pe noi fundamente, viitorul. Axis pregătește profesioniști de elită, în măsură să sesizeze oportunități, să ofere consultanță în designul de soluții și să gestioneze noile provocări ale lumii de mâine.

“Experiența ne-a învățat multe despre valoarea parteneriatelor oneste și durabile și ne bazăm pe competența tuturor colaboratorilor noștri pentru realizarea obiectivelor comune. În măsura în care investește constant în cercetare, pentru a crea tehnologii inovatoare, Axis susține educația, pentru a asigura o echipă de consiliere și vânzări la standarde de elită. Suntem, înainte de toate, o echipă, iar succesul nostru depinde de energia, inteligența și creativitatea fiecăruia dintre membrii săi. Asigurăm un mediu deschis de dialog pentru cei mai competenți profesioniști și aceasta este strategia care a transformat Axis în cel mai profesionist furnizor de instruire în domeniul supravegherii video IP. Mentoratul, coachingul și dezvoltarea profesioniștilor din echipele de training, de la trainerii tehnici, la inginerii de vânzări, acționează ca punct de coeziune internă”, spune Bogdan Andrei Gavril, noul coordonator al echipelor care asigură, începând din acest an, instruirea diviziilor est-europene de vânzări. 

Bogdan Andrei Gavril va asigura, la nivel regional, fluența cursurilor de pregătire pentru clienții Axis, implementarea noilor strategii și concepte asigurate de sediul central și evaluarea echipelor. Va prelua, de asemenea, rolul de purtător de cuvânt al Europei de Est în relație cu AXIS Academy Council. Are misiunea de a asigura dezvoltarea abilităților și a cunoștințelor trainerilor locali, de a asigura consultanța și de a coordona documentarea proiectelor relevante la nivel regional, asigurând dezvoltarea ofertei de training a companiei Axis Communications.

„Un rol esențial în creșterea unei companii îl are echipa, alături de întregul corp al partenerilor unei organizații. Competența, integritatea, sustenabilitatea și parteneriatele echitabile reprezintă fundația pe care am dezvoltat idei și concepte aliniate filosofiilor contemporane. Axis Academy oferă training profesionist, actualizat și personalizat, fie că sunt demonstrații la târguri, conferințe, cursuri, module de perfecționare sau webinare. Ne adresăm, deopotrivă, ansamblului colaboratorilor interni, de la ingineri de vânzări, KAM, marketing sau vânzări interne, cât și externi, respectiv consultanți și clienți. Suntem la zi cu orice noi dezvoltări la nivel de industrie și monitorizăm performanța la nivel regional, astfel încât să putem răspunde competent oricărei solicitări care vizează zona de supraveghere video și a soluțiilor asociate”, spune Bogdan Andrei Gavril.
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video