Zațul de cafea poate fi reciclat pentru a face peleți din lemn pentru sobe cu peleți - Iată cum:

423 vizualizari
Zațul de cafea poate fi reciclat pentru a face peleți din lemn pentru sobe cu peleți - Iată cum:
Distribuie pe

Zațul de cafea poate fi reciclat pentru o serie de utilizări și, aparent, peleții de lemn pentru o sobă cu peleți sunt una dintre ele.

În lumea vieții durabile, zațul de cafea este practic aur cu deșeuri reduse. După ce au fost folosite pentru a prepara ceașca perfectă de java, li se poate da o a doua viață în compostul tău, ca ingredient în exfoliant pentru față DIY, la duș pentru a stimula creșterea părului, ca parte a diferitelor rețete, pentru a elimina mirosurile neplăcute. , și chiar ca un repellent de bug-uri.

Dar, dincolo de asta, ele pot fi folosite pentru a vă încălzi casa - așa este, zațul de cafea poate fi reciclat pentru a face peleți de lemn pentru sobe cu peleți.

Sobele pe lemne iti incalzesc casa prin arderea peletilor de lemn. Potrivit Forbes, acestea sunt în mod inerent mai durabile decât propanul și alte mijloace tradiționale de încălzire, deoarece nu folosesc combustibili fosili și nu produc multă poluare.

Conform ScienceDirect, peleții sunt, în general, fabricați din rumeguș comprimat (care este un alt produs secundar reciclat, deoarece în general provine din fabrici de cherestea și din alte industrii!). Dar adăugarea de cafea la amestec le face și mai eficiente.

De ce sa optezi pentru peleti de lemn cu zat de cafea?

Există o serie de motive pentru care ați dori să optați pentru peleți de lemn care conțin zaț de cafea - cu mult dincolo de faptul că mirosul peleților în sine amintește de ceașca de dimineață (deși este destul de plăcut, chiar dacă nu miros așa când ard).

Un motiv evident este că reciclează zațul de cafea care altfel ar fi aruncat în gropile de gunoi. Conform Sustainable Resources Group, multe companii care produc peleți din lemn își aprovizionează terenurile din industriile conexe.

Dar adevăratul motiv pentru care doriți zaț de cafea în peleții de lemn este că cafeaua vă face peleții să ardă mai eficient. Potrivit Material District, zațul de cafea adaugă mai multă valoare calorică peletei de lemn pe bază de rumeguș, ceea ce înseamnă că sunt mai dense.

Ca rezultat, peleții de lemn care sunt infuzați cu zaț de cafea emit mai multă căldură într-un timp mai scurt, deoarece conțin cu aproximativ 25% mai multă energie decât alte tipuri de peleți.

Acest lucru nu numai că vă economisește combustibil (și bani), dar vă reduce și emisiile de CO2 și produce mai puțină cenușă (deși sobele cu peleți emit foarte puțină poluare în primul rând, în special în comparație cu încălzirea cu propan).

Așadar, acești peleți nu numai că deturnează deșeurile care altfel ar fi aruncate la gunoi, dar sunt și mai eficienți și durabili.

Aceste companii folosesc zaț de cafea în peleții lor de lemn:
Există o serie de companii care au început să încorporeze pământ în peleții lor - nu numai pentru a devia deșeurile de la depozitul de deșeuri, ci și pentru a produce un produs mai eficient.

Peleții de combustibil JavaFlame sunt doar o varietate care furnizează cu 35% mai multă căldură decât lemnul tare și produc cu aproximativ 80% mai puțină cenușă decât peleții de lemn tipic. Se încălzesc mai repede, ard mai mult timp și în cele din urmă produc mai puțină mizerie.

Bio-boanul este un altul care este folosit în general în scopuri industriale și comerciale, dar fac același lucru - iau zaț de cafea, le amestecă cu rumeguș și fac un produs mai durabil, reciclat.

Northern Flame este un alt pelete de lemn care încorporează zaț de cafea pentru produsul său alimentar, care poate fi folosit în grătare și grătare. Compania cu sediul în Canada își aprovizionează și cherestea din surse durabile.
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 8.800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 108.776 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.666 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video