novapex

 

Confortul, siguranta si caldura caminului tau sunt grija noastra

centrale pe peleti Valher
vizualizari

Nou! Centralele termice Valher care au în dotare un panou de comandă electronic sunt echipate cu modul GSM prin intermediul căruia se poate verifica status-ul centralei în orice moment!

Tot mai mulți clienti vor să se simtă în siguranță atunci când exploatează un echipament termic, motiv pentru care ne-am gândit să intervenim la acest aspect.
Pe lângă aceasta, unii preferă ca factorul uman să intervină mai rar în exploatare, sau aceste intervenții să se facă într-un mod cât mai facil.

Tocmai de aceea - obișnuindu-ne clienții cu inovări permanente - am oferit un plus de valoare echipamentelor noastre prin faptul că am adaptat panoului de comandă ceva nou. Aceasta și din dorința de a fi în trend cu noile apariții, dar și de a ține pasul cu tehnologia.
Prin urmare, toate modelele care au în dotare un panou de comandă electronic, beneficiază de acest avantaj.

Cu ajutorul unui modul GSM, clientul are posibilitatea verificării statusului în orice moment. Poate opri sau porni echipamentul printr-o simplă apăsare a unei taste pe telefon. valherDe asemenea, atunci când intervine un corp străin la snecul de alimentare cu peleți, senzorul care sesizează acest aspect va transmite eroare în panoul de comandă, iar acesta la rândul lui va notifica utilizatorul printr-un mesaj, direct pe telefonul mobil.

Orice altă eroare apărută în timpul funcționării: contact electric slab, depunere de praf pe ventilator, clapetă aer blocată, rezistență întreruptă sau altele, vor anunța clientul în momentul în care acestea apar. Manualul de utilizare cuprinde remediile asociate fiecărei erori, astfel încât cele mai multe dintre ele pot fi îndepărtate direct de către utilizator, iar cele care presupun intervenția unui specialist pot fi sesizate unuia dintre tehnicienii noștri de service.

Avem situații când utilizatorii se află la sute de kilometri distanță, iar cand aceștia pornesc spre casă, pentru a se asigura că sunt așteptați cu căldură de către echipamentele noastre, recurg la folosirea acestui sistem. Unii dintre părinții acestora rămân uimiți atunci când sunt apelați de către copiii lor și li se spune să umple rezervorul cu peleți, în urma notificării pe telefon cum că acesta este aproape gol.

Promitem să nu ne oprim aici și asa cum v-am obișnuit, vom inova mai departe.

Doar gânduri bune,
Echipa Valher România

 

>>>>>>Descarcă de aici CATALOGUL Valher cu prețuri și datele tehnice a centralelor termice mixte, pe lemne sau pe peleți.

Valher Romania
Calea Clujului 271
Bihor, Romania

Tel: 0756 920 759
contact@valher.ro
http://valher.ro/

*Imagine a aplicației cu titlu de prezentare
Cere oferta pentru acest produs!

Adauga Comentarii

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
Permalink

Nume
admin

Buna ziua,
Va rugam sa ne dati datele dvs de contact pe office@instalnews.ro sau il puteti contacta dv. direct pe dl. Suteu Minodor, tel. 0756 920 759 pentru oferta.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

ajutor instalator

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019

 

Licitatii

Licitatii banner Article

 

Valoarea estimata:
Data publicarii: 29.05.2020
Valoarea estimata:19000
Data publicarii: 29.05.2020
Valoarea estimata:46696
Data publicarii: 29.05.2020